2 héten belül nyit a debreceni boltunk. Villáminterjú Gyimesi Zoltán területi vezetővel.

Zoli, 2 év alatt a negyedik boltot nyitod. Már rutinból megy minden?

Azt azért nem mondanám. Nyilván sokkal tapasztaltabb vagyok, mint az elsőnél, de meglepetések mindig vannak. És ahogy közeledik

július 15-e hétfő,
a nyitás napja,

úgy szorul össze a gyomrom, hogy még mennyi mindent kell addig megcsinálnom. De szerencsére itt is van segítségem, Fiszter István régióvezető, illetve a nyíregyházi Jola bolt munkatársai nélkül biztosan kudarcot vallottam volna.

Jola új debreceni bolt - előkészületei

Debrecenben már régóta létezik egy Jola bolt, mégis nyitunk. Hogy van ez?

Igazából csak mostantól lesz „igazi” Jola bolt Debrecenben, az eddigi üzlet ugyanis csak egy franchise partnerünk vállalkozása volt. Velük a szerződést felbontottuk, a szálakat elvarrtuk, így július 15-étől már hazánk második legnépesebb városa is részesülhet a Jola nyújtotta előnyökben!

Mit értesz ez alatt?

Jola új debreceni bolt - bemutatóterem kialakítása

Nem túlzás azt állítani, hogy a legnagyobb ajtó választék nálunk lesz bemutatva, csak beltéri ajtóból 44 darab, amiből 30 be is van építve. De a bejárati ajtókkal együtt 10 gyártó termékeit vonultatjuk fel, ami még a Jolán belül is egyedülálló! Ráadásul a padlók terén is hoztunk be egy új luxusterméket, amelyet szintén teljes valójában mutatunk be, ugyanis az üzlet egy része azzal lesz lerakva.

Ezek valóban impozáns adatok, de van valami különlegessége is a boltnak, vagy csak a megszokott termékeket láthatjuk?

Természetesen a „kötelező” termékek mind bemutatásra kerülnek. Amiben egyediek leszünk az előbb említett padlón kívül, az például a személyi átjárós szekcionált garázskapu, ami egyben az üzlet hátsóbejáratát is képezi, ugyanis a könnyebb parkolás kedvéért hátulról is meg lehet minket közelíteni. De sorolhatnám az emelő-toló erkélyajtót is, ami egyre népszerűbb manapság. És büszke vagyok arra, hogy beltéri ajtóban csak nálunk látható egyszerre mind az 5 különlegesség: üvegajtó, tapétázható ajtó, toló-, harmonika- és lengőajtó.

Ez tényleg nem rossz! Említetted a hátsó bejáratot. Hol található az üzlet?

A Széchenyi utca 57/A szám alatt, egy Reál üzletház tőszomszédságában. Igyekeztünk könnyen megközelíthető helyre költözni, ugyanis a Széchenyi utca ezen szakaszát – mely a buszpályaudvarral átellenesen található – mindenki ismeri. Bár korlátozott számban vannak ingyenes parkolóhelyek az üzlet előtt is, de a Nyugati utcából behajtva a hátsó bejáratnál közvetlenül az árukiadó raktárunkhoz parkolhatnak.

Debrecen új boltunk megközelítés
Jola új debreceni bolt

Mit lehet tudni a munkatársainkról?

Debrecen - Karasz Kinga és Széll Richárd

Karasz Kinga üzletvezető hölgyet nemcsak a kellemes megjelenése miatt nyertük meg a csapatunknak, hanem többéves nyílászárós szakmai múltjának köszönhetően is. Neki szó szerint a vérében van a szakma, nem az egyetlen a családjában, aki az építőiparban dolgozik. Széll Richárd kollégánk pedig a fiatalos lendületén túl jelentős ügyfélkezelési tapasztalattal is rendelkezik. És természetesen Nyíregyházáról is besegítenek az indulásnál, hogy minden zökkenőmentes legyen.

Tervezel valami akciót a nyitásra?

Félig viccesen mondva nálunk mindig akció van.

Nyitási Akciók!

De az első 2 hétben ezen felül olyan kedvezményt adunk a kedves vásárlóinknak, amit le sem merek írni, mert nem akarok a többi boltnak „betenni”. Legyen annyi elég, hogy érdemes minket személyesen felkeresni, és nem csak a kétszemélyes, 4 csillagos nyereményjátékunk miatt!

Ehhez nincs mit hozzátenni. Debreceniek, ha ezt időben olvassátok, akkor már nyertetek! Zoli, neked pedig sok sikert az újabb nyitáshoz!

Köszönöm.

 

Gyimesi Zoltán

Területi vezető

Ezt olvasta már?
Születésnapunk alkamából cikkezett rólunk a Kelet-Magyarország.