Születésnapunk alkalmából cikkezett rólunk a Kelet-Magyarország.

A Jola Csoport 100 százalékig magyar tulajdonban lévő cég, 18 éve Parketta Diszkontként kezdte meg működését Sopronban, de a minőségi szolgáltatásnak köszönhetően évek alatt kinőtte magát, és immár három országban, 42 üzletben várják a vásárlókat. A bolthálózat mindeközben bővítette a termékkörét is, nyílászárók (beltéri és bejárati ajtók, ablakok, párkányok), árnyékolástechnika (redőnyök, szúnyoghálók), garázskapuk, valamint hőszigetelés forgalmazásával, gyártásával.

Gombos András átvette Gyimesi Zoltán területi vezetőtől a fődíjat.

Gombos András átvette Gyimesi Zoltán területi vezetőtől a fődíjat.

– A Nyíregyháza, Kert utca 25-27. szám alatt található boltunk májusban volt egy éves – részletezi Gyimesi Zoltán területi vezető.
– Ennek apropóján indítottunk egy születésnapi nyereményjátékot, ahol kisorsoltunk egy két éjszakás, két fős, gyulai tartózkodást a varázslatos, négy csillagos Komló Hotelbe. Cégünk immár meghatározó résztvevője a piacnak.

Megfizethető áron –

a legjobb minőséget biztosítjuk

– kimagasló szakértelemmel párosítva.

A cég üzletpolitikája is ez, hogy az ország legjobb ár-érték arányát képviseljük. Természetesen

minden termékre és beépítésre garanciát vállalunk.

Dankó Zoltán üzletvezető már régi motoros a szakmában, Kovács Mihály üzletvezető-helyettes is évek óta a kereskedelemben dolgozik, bár őt a focipályáról is ismerhetik…

– Büszkék vagyunk arra, hogy még csak egy évesek vagyunk, de már igen sokan ismernek, és ajánlanak is minket – fejti ki Dankó Zoltán üzletvezető, aki közel egy évtizede foglalkozik nyílászáró kereskedéssel, nincs olyan probléma, amivel ne találkozott volna, és nem oldotta volna meg. – Mi nemcsak egy kereskedés vagyunk, hanem a felméréstől, gyártástól, beszerelésen át a kiszállításig és a hulladék elszállításáig teljes körű szolgáltatást is nyújtunk. Nem elegendő azonban a nívós termék jó áron elve, ha akár hónapokat is várnia kell a szállításra az ügyfélnek, de nem nálunk! A méretre rendelt termékeket a leggyorsabban szolgáltatjuk a kedves vevők részére.

Például műanyag ablakok esetén szezonban is csak két hét a várakozási idő.

Beltéri ajtókban a legnagyobb választékkal rendelkezünk országszerte,

van egyedi és szabvány méretű is. Termékpalettánk a panelházak, biztonsági acél bejárati ajtójától a passzív házak legszigorúbb igényeinek is megfelelő nyílászárókig mindent lefed. Padlók, parketták esetében is több mint 100 mintát forgalmazunk. Ezeken kívül palettánkon van még, az árnyékolástechnika, garázskapuk, szigetelés teljes körű kivitelezése is. Természetesen mindenre kiterjedő szaktanácsadással állunk a vásárlók, megrendelők rendelkezésére. A könnyen megközelíthető, klimatizált bemutatóterem már önmagában az igényességet, a minőségi szolgáltatást tükrözi

JOLA Nyíregyháza - Dankó Zoltán, Gyimesi Zoltán és Kovács Mihály

JOLA Nyíregyháza – Dankó Zoltán üzletvezető és Kovács Mihály üzletvezető helyettes középen Gyimesi Zoltán területi vezetővel

– Az üzletünkben minden termékünket, színmintánkat meg lehet nézni, így megrendelés után a vásárlónak nem okoz esetleges kellemetlen meglepetést az áru. A nyíregyházi gyártó, a Realtherm kiemelt partnerei vagyunk ebben a régióban, de több olyan gyártóval állunk kapcsolatban, akivel kizárólagos forgalmazásunk van Magyarországon, például a Rhino CPL egyedi méretű ajtók csak nálunk találhatók meg. A napokban építjük be bemutatótermünkbe a legújabb termékünket, a rendkívül népszerű, exkluzív emelő-tolóajtót is. A tágas üzletünk könnyen megtalálható, és a parkolás is díjmentes. Hétköznap 9.00-től 17.00-ig, szombaton 9.00-től 12.00-ig várjuk az ügyfeleket, akiknek a legkiválóbb megoldásokat tudjuk biztosítani a minden igényt kielégítő termékeinkkel és szakmai tudásunkkal.

JOLA Nyíregyháza - Dankó Zoltán és Kovács Mihály szeretettel várja

Látogasson el hozzánk, szerettettel várjuk:

Ezt olvasta már?
Tóth Attila kereskedelmi vezetővel egy különleges projekt, a szombathelyi Forum…