Az új megoldásról Bazsó Gergely marketing vezetővel beszélgettünk

Áprilisban indult a Jola új szolgáltatása, a „Skype boltos”, melynek keretében minden termékcsoport termékmenedzsere online videokapcsolattal áll rendelkezésre az érdeklődők számára.

Ennek kapcsán beszélgettünk a marketing vezetővel.

Honnan az ötlet?
  • Őszintén szólva az ötlet több mint 5 éves, az elmúlt időszakban azonban nem volt rá kapacitásunk, lehetőségünk kialakítani, hiszen szakértőink folyamatos terhelés alatt voltak. A jelen helyzet azonban ad némi lehetőséget kollégáinknak arra, hogy online, de mégis személyesen is tanácsokat adhassanak.
Hogyan működik?
  • A Skype-kapcsolat ma már talán nem újdonság a számítógépet használók körében. Weboldalainkon létrehoztunk olyan aloldalakat, ahol egyrészt egyenesen hívhatják kollégánkat, másfelől -akinek nem lenne Skype kapcsolata- az egyszerűen telepítheti is ezt a programot számítógépére.
Minden termékcsoport?
  • Igen. Termékmenedzsereink egy-egy terület tökéletes ismerői, akik készséggel állnak rendelkezésre hétköznap 14-17 óra között. Amennyiben úgy látjuk indokoltnak, természetesen ezen az időszakon igyekszünk bővíteni.
Milyen a fogadtatása a megoldásnak?
  • Nyilván még ismerkedünk a helyzettel, de a visszajelzések egyértelműek: kell egy arc, egy hang, egy ember, akivel meg tudjuk beszélni a dolgainkat. Nyilván mi építőipari szakemberek vagyunk, de talán az sem elhanyagolható, hogy egy kicsit talán tudunk beszélgetni. Hiányoznak a vásárlóink – emberi oldalról is. És úgy látjuk, ezzel sokan vannak így. Nagyon remélem, hogy hamarosan nem lesz szükség erre a csatornára.
Megrendelésre is van lehetőség?
  • Egyelőre nincs, ez nem webshop, csak szaktanácsadás, ami nem helyettesíti, csak megelőzi, támogatja az üzletbeli egyeztetést, megrendelést.
Kik várják a hívást?
  • Egytől egyik nagyszerű és tapasztalt kollégák. Ajánlom őket szeretettel.

Ablak, bejárati ajtó

Garázskapu

Beltéri ajtó

Redőny, árnyékolás

Padló, parketta

Hőszigetelés

Ezt olvasta már?
2 héten belül nyit a debreceni boltunk. Villáminterjú Gyimesi Zoltán…