Idén augusztusban költözött új, minden igényt kielégítő helyére mosonmagyaróvári szaküzletünk. Ennek kapcsán beszélgettünk Lovász István és Gondár Imre vezetőkkel.

 

Egy igazi ékszerdobozt látunk. Nagyon megérdemeltétek már…

Köszönjük, mi úgy érezzük, hogy a mosonmagyaróvári lakosoknak, vásárlóknak már igazán kijárt egy új üzlethelység. A JOLA (akkor még Parkettadiszkontként) 2004-ben érkezett óvárra, sokáig a Szent István király utcában voltunk, de mára őszintén szólva kinőttük.

Milyen szempontok vezettek benneteket a helyszín kiválasztásánál?

Megmondom őszintén egyre kardinálisabb kérdés városunkban a parkolás. Ez kimondva, kimondatlanul fontos szempont volt. Szerettünk volna tágas, jól körbejárható ingatlant, aminek komolyabb raktározási lehetőségei is vannak, mégis jól kommunikálható és forgalmas helyen legyen. A Kossuth Lajos utca ilyen.

A belső tér kialakítása is magáért beszél.

Igen, a sokéves tapasztalat alapján két szempontot próbáltunk összerendezni: minél több bemutatóterméket mutassunk be akár működés közben (ez a JOLA általános koncepciója is), illetve a bolt szellős, tágas legyen, hogy ha több érdeklődő „csapat” is bent van nálunk, akkor is kényelmesen és nyugodtan nézelődhessenek. Közel 130 m2 pedig ideális a termékválasztékunk bemutatására.

Mire vagytok a legbüszkébbek?

Az óvári üzlet vásárlói (kivitelezők és magánszemélyek egyaránt) az összes termékkört keresik, de talán kiemelném a beltéri ajtó és a padló/parkettaválasztékunkat. Ezek az ország legnagyobb választékai (lsd weboldalaink), de most végre szépen be is tudjuk mutatni őket. Fontos volt egyébként a természetes fény dominanciája, mert a színválasztásnál ez nagyon fontos. Fehér műanyag ablakot és redőnyt egyszerűbben tudnak az emberek választani.

Mik a terveitek a jövőre nézve?

Természetesen szeretnénk, ha minél több óvári megismerkedhetne az új üzlettel, mert mi már most nagyon büszkék vagyunk rá. Még 1-2% hiányzik ugyan a teljességhez, de dolgozunk rajta. Mindenkit szeretettel várunk Mosonmagyaróváron!

Mosonmagyaróvári elérhetőség

ÜZLETVEZETŐGondár Imre


CÍM9200 Mosonmagyaróvár,
Kossuth Lajos utca 40.


MOBIL+36 20 400 50 87


E-MAIL[email protected]

Nyitvatartás

HÉTFŐ – PÉNTEK9.00-17.00


SZOMBAT9.00-12.00


VASÁRNAPZárva

Árajánlatot kérek ettől az üzlettől!

Ezt olvasta már?
Az adatkezelések ügyében a cégek életét érintő változásokról beszélgettünk Bazsó…