Gőzerővel halad a legfiatalabb boltunk kialakítása Egerben. Megindult a visszaszámlálás, de hogy állnak az előkészületek?

 

Zoli, öt hete beszélgettünk utoljára, milyen fejlemények vannak?

Óriási átalakításba kezdtünk bele, még a belső válaszfalakat is el kellett távolítani, hogy minél nagyobb egybefüggő terünk legyen. Gyakorlatilag csak a tartófalak maradtak a helyükön, ennek megfelelően rengeteg munkát szükséges elvégezni. Természetesen nálunk sem ment minden zökkenőmentesen, jöttek a meglepetések, de a körülményekhez képest elfogadhatóan állunk.

És mikor lesz a nyitás?

Az eredetileg tervezett október 2-ből nem vagyok hajlandó egy napot sem engedni! Lehet, hogy jó pár nyílásban még nem lesz meg a bemutatóajtó, esetleg a külső dekoráció is még kialakítás alatt lesz, de a boltot akkor is megnyitjuk, mert már számos megkeresés történt, akiknek ezt a dátumot ígértük a személyes találkozásra.

Azért ez más boltunknál is előfordult. Lesz valamilyen különlegessége a boltnak?

Igen, egyrészt rendhagyóak leszünk a Jola boltok között abból a szempontból, hogy nálunk nem csak egy szinten lesz a bemutatóterem, hanem az emelet egyik szobáját is felhasználjuk, hogy minél szélesebb választékot mutathassunk be. És éppen ennek köszönhető a másik dolog, amire már büszkébbek vagyunk: annak ellenére, hogy jó pár nagyobb területű boltunk van, nálunk lesz a legtöbb beltéri ajtó bemutatva!

Minek köszönhető az, hogy éppen a beltéri ajtókra koncentráltok?

Egerben és a környékén számos ablakkereskedés létezik. Bár nem félünk sem a minőség, sem az ár tekintetében az összehasonlítástól, az előzetes felméréseink azt mutatták, hogy Eger környékén beltéri ajtókból viszont hiány van, így főleg ezt az űrt igyekszünk pótolni. És biztos vagyok benne, hogy a termékkínálatunknak köszönhetően ez sikerülni is fog.

Úgy legyen! Mit lehet tudni a boltvezetőről?

Tamás kollégánk már egy jó ideje a miskolci boltban „éles bevetésen” van. Épp a minap fejeződött be a belső oktatásunk a fővárosban, ahol a többi új kolléga közül kiemelkedett a szakmai felkészültségével. Ezt el is várjuk tőle, hiszen nagy rohamra számítunk a tél közeledte ellenére is. Éppen ezért már egy helyettest is keresünk mellé, aki a válláról leveszi a teher egy részét. A megfelelő embert még keressük, bár már van ígéretes jelentkezőnk.

Múltkor már érintettük a témát, de nem mondtál konkrétumokat. Milyen akciót csináltok a nyitásra?

Gyakorlatilag minden termékkörünkben olyan árakkal jelentkezünk, amik csak ebben az időszakban lesznek elérhetők. Egy részük ráadásul raktárkészletből, mint például szabványméretű műanyagablakok és erkélyajtók, bejárati acélajtók, laminált és szalagparketták, de még hőszigeteléshez szükséges anyagok is. A többi pedig rendelésre, hiszen például a beltéri ajtóknak akkora szín- és mintaválasztéka van, hogy ha csak egyetlen szabványméret létezne, akkor is több ezerre lenne szükség. Mi meg mindezt egyedi méretre tudjuk gyártatni.

És hol lehet a pontos árakról információt kapni? Mit tanácsolsz az érdeklődőknek?

Egy előzetes árkalkulációt a www.jola.hu/ajanlatkeres oldalon keresztül érdemes kérni, majd az ajánlattal bejönni a boltba, mert ott akár még ebből is engedünk a nyitásnak köszönhetően! Tehát akinek bármelyik termékünk felkeltette az érdeklődését, az várja ki az október 2-t, megéri!

Jó munkát az előkészületekhez és sok sikert a nyitáshoz!

Köszönöm.

Ezt olvasta már?
Alig egy hónap telt el a bajai üzletünk megnyitása óta,…