Alig egy hónap telt el a bajai üzletünk megnyitása óta, máris újabb helyszínen megy a készülődés. A hazai 35. üzletünk – mely a Jola cégcsoporton belül már a 38. lesz – kapcsán új területi vezetőnkkel, Gyimesi Zoltánnal beszélgettünk.

 

Zoli, te viszonylag új vagy a szakmában, mégis boltot nyitsz. Mik voltak az előzmények?

Eddig más feladatokat láttam el a cégen belül, melyeket továbbra is folytatok, és ez által sok tapasztalatot gyűjtöttem, volt lehetőségem megismerni a boltjainkat. Büszke vagyok arra, hogy volt olyan pillanat, amikor az összes boltunkat meglátogatva minden munkatársunkat személyesen ismertem!

Az nem semmi, ezzel valószínűleg egyedül lehetsz!

Most már én is „le vagyok maradva”, mivel szerencsére folyamatosan növekszik a táborunk, jönnek az új munkatársak, de azért még mindig élen lehetek e tekintetben.

Hogy esett éppen Egerre a választás?

Ha valaki megnézi a boltjaink elhelyezkedési térképét, láthatja, hogy már csak Észak-keleten vannak üres foltok. Valamint feltűnt a miskolci boltban, hogy egyre többen mentek oda Egerből vagy éppen Mezőkövesdről. Hamarosan erre már nem lesz szükség!

Van valamilyen kapcsolatod Eger városával?

A szokásos általános iskolás osztálykiránduláson kívül elmondhatom, hogy a kedvenc hobbim legnagyobb sikerét itt értem el.

Kíváncsivá tettél, mi volna az?

A 2005-ös logikai rejtvényfejtő világbajnokságot Egerben rendezték, ahol nem kis meglepetésre az 5. helyezést értem el.

Micsoda? Ezt nem is tudtuk! Szép kis titkaid vannak. Térjünk vissza a boltra! Egyedül fogod beindítani?

Nem, dehogyis! Szerencsére kiváló kollégáim vannak, akik közül Fiszter István miskolci területi vezető és a miskolci boltvezető, Erdős Zsolt is oroszlánrészt vállal a feladatokban. Valamint az új kollégánk, Kónya Tamás is, aki már megkezdte a betanulási folyamatot. De rajtuk kívül még legalább 20 nevet tudnék felsorolni, akik valamilyen úton-módon hozzájárulnak a sikerhez.

Akkor ez egy igazi csapatmunka lesz!

Igen, egységben az erő. Mindannyian azt tesszük hozzá, amiben a legjobbak vagyunk, így bízhatunk abban, hogy ez egy igazán erős bástyája lesz a cégcsoportnak.

Úgy tudom, hogy már a helyszín kiválasztása is nagyon sok szempont figyelembevételével történt.

Így is fogalmazhatunk, hogy miért vártunk eddig. Eger nem tartozik a nagy megyeszékhelyek közé, viszonylag telített is az ingatlanpiaca. Azonban mégis sikerült egy kiváló helyet találni, gyakorlatilag a bevásárlóközpont városrész kapujában leszünk, a főút mellett, könnyen megközelíthető helyen. A pontos címünk II. Rákóczi Ferenc utca 92. szám. Azt hiszem, az egrieknek nem kell elmagyarázni, hogy ez mit jelent.

És milyen termékkínálatunk lesz az egri boltban?

Ahogyan az összes többi boltunkban, így az egriben is a teljes termékkínálatot el lehet majd érni: ezek a bejárati- és beltériajtók, fa- és műanyagablakok, faparketták, lamináltpadlók, garázskapuk, hőszigetelési rendszerek és kiegészítők, redőnyök, párkányok. A sikerrecepten nem változtatunk.

Hogy halad a bolt kialakítása, mire számíthatunk?

Sajnos a főszezonról már lemaradtunk, de ennek nincs akkora jelentősége, mivel lesz még jó pár nyarunk, hiszen még 20 év múlva is biztosan itt leszünk! Éppen a napokban kezdtünk bele a belső munkálatokba, de közben a külsőt is beindítjuk. Ha jól alakulnak a dolgok, akkor az október 2-a hétfő reggel 9 órára tervezett nyitást tartani tudjuk.

Milyen lesz az üzlet belseje?

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy igényes legyen a bemutatótermünk, az ügyfeleink a megvásárolni kívánt termékeket láthassák, megfoghassák, műszaki tulajdonságaikat és működésüket megérthessék. Éppen ezért igyekszünk minél szélesebb termékpalettát bemutatni, szemléltető metszeteket és írásos anyagokat elhelyezni. A folyamatos szakmai képzésre is odafigyelünk, Tamás kollégánkat már bedobtuk a mélyvízbe, jelenleg is Miskolcon van. De nem engedjük el a kezét, a kezdetekkor mi is jelen leszünk személyesen, később pedig bármikor elérhet minket telefonon, ha még adódna kérdése.

Terveztek valami nyitási akciót?

Nálunk folyamatosan akció lesz, hiszen a cégcsoport sikere is nagyrészt a rendkívül kedvező árnak és ár-érték aránynak köszönhető. De a nyitást követő héten még ezt is megtoldjuk egy kivételes akcióval, ami csak akkor és csak ott lesz elérhető. Garantáltan verhetetlenek lesznek az áraink! De konkrétabbat még nem akarok elárulni, mivel egyrészt még dolgozunk rajta, másrészt pedig a nyitáshoz közeledve majd megjelenik minden fontos információ.

Akkor még mindenképpen beszélgessünk, ahogy közeledik a nyitás. Addig is jó munkát!

Köszönöm.

Ezt olvasta már?
Téged is zavarnak a neten keringő félinformációk, pontatlanságok, kamuhírek és…