A megújuló Mártoni

2021 év végén kezdett hozzá cégünk a Mártoni Rendezvényház & Szálloda felújítási munkáihoz. A beruházó kéréséhez tartva magunkat hoztunk létre egy már-már megkopott, paprika szaftos időket idéző nosztalgikus épületből, modern, funkciójában, esztétikájában megfelelő színvonalat képviselő épületegyüttest.

A felújítás megkezdése a meglévő szobaállomány duplájára növelésével kezdődött. Ennek keretében építettünk fel 11 szobát, valamint egy apartmanházat.

Mártoni Villa****:

Ezen felújítás során a következő tételek kerültek felhasználásra, amelyek megvásárolhatók a JOLA.hu kínálatában:

Szobáink:

A szobákon felül megbízást kaptunk a szálloda wellness részlegének kialakítására, ahova 2 db 5 személyes Jakuzzi, 1 db finnszauna, 1 db merülőmedence, és szociális helyiségek kerültek kialakításra

Wellness:

Folytatva a sort kialakítottunk egy Gentleman Club-ot, amely kiváló lehetőség legénybúcsúk, leánybúcsúk, szülinapok, névnapok, egyéb privát rendezvények lebonyolítására, biliárd, darts, karaoke és privát bár igénybevételével.

Buliszoba:

Nem utolsó sorban, elkészítettük az épület ékköveként is emlegetett, nászutas lakosztályt, amely egy félig kiépített tetőszerkezetben kapott helyet. Itt helyet kapott egy egyedi absztrakt ágy, bútorlap burkolatú dobogó, hogy az ágyban ülve is láthassuk a mesés Kis-Duna panorámáját, valamint infraszauna és tágas panoráma pult.

Toronyszoba:

Ilyen volt a felújítás képekben:

Ezt olvasta már?
10 éve fáradhatatlanul elvisel minket irodavezetőnk, terelget minket a munkaügy…