1. Az acélajtók, hasonlóan a többi bejárati ajtóhoz, kb negyedévente zsírzást igénylenek, amit legegyszerűbben WD40-nel végezhetünk el.

Jola sec biztonsági bejárati atjó mahagoni

2. A közhiedelemmel és néhány nyílászárókereskedelmi cég hamis ígéretével szemben kültéri (tehát nem lépcsőházi) acélajtót nem lehet 60.000 Ft-ból vásárolni.

3. A garázsok nyílásából az ún. redőnykapuk beépítése veszi el a legkisebb helyet.

4. Bogárinvázió ellen100%-ban a fix keretes szúnyoghálók nyújtanak biztonságot.

szunyoghalo-tolo

5. Felejtsük el, hogy „szabvány ablak/ajtó”. Szinte egészen biztos, hogy a nyílászárós cég ajánlatkészítője méreteket fog Öntől kérni! 

6. A laminált padlók felmosását semmiképp nem ajánljuk, de bármikor érheti folyadék (kiboruló pohár, virágöntözés, stb). Ennek negatív következményeitől a tömítőanyagok, például a kiváló Clickguard használata óv meg.

spreedwald-tolgy-laminaltpadlo-1675-7mm

7. Aki redőnymotorizáláshoz műanyag redőnyt ajánl, az nem jóindulatú szakember.

8. Az Interneten keringő álszakmai javaslatokat kerülje.  Ilyen például az ablakok téli-nyári üzemmódja. Erről nálunk már ITT olvashatott.

9. A beltéri és bejárati ajtók vásárlása esetén mindig kérjen tájékoztatást azok átjárhatóságáról, mert bútorait, berendezéseit ezeken keresztül fogja mozgatni.

scala-a-natura-decor

10. Homlokzati hőszigetelést fagymentes időszakban végeznek, ne hagyja a megrendelést decemberre!

+1 Akinél Ön számla nélkül, „okosban” tud vásárolni, az adót csal. Egyáltalán nem biztos, hogy jövő héten is ott lesz, ráadásul garanciális probléma esetén sem lesz mit felmutatnia…

 

Ezt olvasta már?
Árajánlatkészítés gyorsan, pontosan, ingyen! A magyar piacon gyakorlatilag elsőként alkalmaz…