1. Miután az ablakok, beltéri ajtók, redőnyök egyedi méretben készülnek, szinte mindenhol kalkulálni kell gyártási és szállítási idővel, ami az év szakaszaitól függően 3-6 hét körül mozog.

  1. 6 mm-es laminált padlót a legtöbb, jóakaró kereskedés már nem forgalmaz, annak szerkezeti vastagsága már annyira kevés, hogy sehova sem tanácsoljuk.

Spreedwald tölgy laminált padló

  1. szekcionáltgarázskapu személybejárója kifele nyílik, azért, hogy a nyitott állapotban lévő garázskpu szerkezetéből semmiképp sem okozhasson balesetet.

  1. A redőny léceit lamelláknak is nevezzük, ha két oldalt össze vannak kötve, erősítve, azt arriterezésnek nevezzük.

fareluxa

  1. Érdemes először az interneten tájékozódni és árajánlatot kérni! Mielőtt egy lépést is tenne, kérjen ajánlatot, ami alapján nagyságrendileg képet kaphat egy-egy cég árpolitikájáról.

  1. A padlós szakma egyöntetű véleménye, hogy a vinylpadlók termékcsoportja a jövő szeleit hozták. Gyönyörűek, strapabíróak, takaríthatóak és vizes helységekben is kiválóan, biztonságosan működnek!

Wineo 600 Stone Vinyl padló

  1. Aki teheti, tapasztalja meg valahol a parafa padlók adta kényelmet. Másként fogja hallgatni a szakeladó azon gondolatát, hogy „érezni lehet az izületekben ennek előnyeit”.

  1. Az üveg ára a világpiacon sajnos emelkedik, ez nem csak az ablakok, hanem az üvegezett ajtók árán is mindig meglátszik.

Vetro C üvegezett beltéri ajtó

  1. Beépítők szinte sohasem dolgoznak olyan beépítéseken, ahol más mérte fel a helyszínt. A saját számaikért tudnak felelősséget vállalni.

  1. A padlók és a beltéri ajtók nagy felületüknek köszönhetően szinte egészen biztosan dominálni fognak a lakás belső termének hangulatában. Kalkuláljon ezzel!

10+1 Olyan cég, gyártó és forgalmazó nincs, ahol nincsen garanciális probléma. Ennél sokkal fontosabb ennek aránya, valamint az, hogy ezeket tisztességesen kezelik-e!

 

 

Ezt olvasta már?
1. Az acélajtók, hasonlóan a többi bejárati ajtóhoz, kb negyedévente zsírzást…