Vezetői értekezlet a Park Hotel**** Bük-ben

2023. februárjában a Jolaholding legújabb szállodájában, a csodálatos Park Hotel**** Bük-ben tartottuk szokásos, havi értekezletünket.
Rapport Tamás és Tóth Attila tulajdonosok a tél eddigi időszaka mellett természetesen a 2023-as kilátásokat, terveket és feladatokat vázolták, valamint meghallgatták a vezetők havi beszámolóit.
Szabó Patrik, Jámbor Zsolt és Balázs Ferenc területi vezetők a boltnyitásokról, Korcz Ferenc az ausztriai piac helyzetéről, Gyimesi Zoltán, Fiszter István pedig a kelet-magyarországi piac helyzetéről tartott értékelést.
A termékmenedzserek, Horváth Kristóf és Szabó Ferenc a garázskapu illetve redőnygyártó üzemek fejlesztéseiről és a viszonteladói hálózatának bővétéséről, Sejber Dániel pedig a hőszigetelés raktári kiszolgálásáról, újdonságairól és akcióképzéséről online ügyintézéséről nyilatkozott.
Bazsó Gergely marketing vezető a téli kampányok erősítése mellett lelkesen üdvözölte az új kommunikációs csatornák között a Tiktokot, valamint természetesen köszöntöttük két új csapattagunkat, Szabó Tibort és Kremser Dánielt.
Megállapodtunk, hogy a nano az 10 a mínusz kilencediken, ez a márciusi értekezlet elején biztosan röpdolgozat tárgya lesz. 🙂
Örömteli téma volt legújabb, gyáli szaküzletünk eredményessége, és szóba került a jolaholding.com legújabb étterme, a Chili Pizzéria is .
Az értekezletet kiváló vacsora követte, amit köszönünk a Hordó Étterem hozzáértő és kedves személyzetének!
Ezt olvasta már?
Pécsi szaküzletünk kiszolgálásárakeresünk NYÍLÁSZÁRÓ BEÉPÍTŐ KOLLÉGÁT!