A JOLA 39. és 40. üzletét nyitjátok tavasszal…

Valóban, nem kis szám, büszkék is vagyunk rá. Azt gondolom, két olyan városra esett a választás, ami már régóta célpontban volt, és elérkezettnek láttuk az időt egy szép és tartalmas üzlet megnyitására.

 

Miért pont ez a két város?

A miskolci üzletünk megnyitása jelentette a fordulópontot, hiszen ugyan alapvetően nyugat-magyarországi központú a cégünk, mára mind logisztikailag, mind a humán erőforrások tekintetében biztonsággal tudunk terjeszkedni keleten és délkeleten.

Gyimesi Zoltán területi vezető Nyíregyházán, Trepák Zsolt területi vezető Hódmezővásárhelyen fogja a boltnyitásokat lekoordinálni, természetesen a központ segítségével.  Mindemellett a piackutatások alapján is indokoltnak láttuk a két városban való boltnyitást.

 

Azért ebben volt személyes ok is…

Igen, nem tagadom. Egy régi, tapasztalt kollégánk költözése is közrejátszott abban, hogy Hódmezőn nyissunk, hiszen korábbi pécsi üzletvezetőnk, Mészáros János a környékre költözött, és nem szerettük volna elveszíteni, mint kollégát. Az ő tudása és tapasztalata komoly garancia számunkra.

Nyíregyházi kollégánk pedig szakmabeli, szintén tapasztalt ember, akinek a Jolás képzése már megkezdődött.

Milyen termékkínálattal érkezünk?

Ezen nem kívánunk változtatni, a JOLA teljes kínálatát felvonultatjuk: bejárati és beltéri ajtók, műanyag és fa ablakok, erkélyajtók, laminált padlók, szalagparketták, garázskapuk, hőszigetelési rendszerek, és ezek kiegészítői, valamint árnyékolástechnika lesz a középpontban.

Milyen nyitási akciókkal várjátok a helyieket?

Ezt még nem árulnám el. Legyen elég annyi, hogy a Jolára jellemző igen kedvező ár-érték arány mentén minden termékcsoport figyelmet fog kapni, így aki tavaszra-nyárra tervez felújítást, építkezést, az még jobban teszi, ha megvárja az akcióinkat.

 

Adott a kérdés: hogyan tovább? Kárpátalja, Ukrajna?

Megnyugtatnám a külföldi versenytársainkat, elég gyenge a román és ukrán nyelvtudásunk. Maradjunk annyiban, hogy Magyarországon és Ausztriában tartogatunk még meglepetéseket…

Ezt olvasta már?
Siófoki üzletünk kiérdemelte: tágasabb, kényelmesebb, több terméket is bemutató üzlethelyiségbe…