Beépítés, lerakás

MINŐSÉGI SZAKEMBER KELL | A megfelelő, jó minőségű nyílászáró, parketta vagy garázskapu kiválasztását, majd megvásárlását követően a munka legfontosabb mozzanata következik: a termék beépítése vagy lerakása. Semmit nem ér a szaküzleteink által forgalmazott, magas minőségű termék, ha az gondatlanul, rossz technikát alkalmazva kerül a helyére. Érdemes tehát odafigyelni a megfelelő szakembergárda alkalmazására.

 

“Szakmunka garanciával”

Üzleteinkben olyan szakembereket ajánlunk vásárlóinknak, akiben feltétel nélkül megbízunk. Sőt, nem pusztán bizalomról van szó, hiszen a beépítők, burkolók minden általuk elvégzett beépítésre vagy burkolásra garanciát vállalnak – ez egy igen fontos pontja az ő munkájuknak.

ablak-beepites

A hozzáértő szakember néha drágább, de ez csak másodlagos legyen!

 

“JOLA – ajtó-, ablakbeépítés”

A nem megfelelő minőségben történő beépítés és burkolás olyan káros következményekkel járhat, melyek komoly, újabb anyagi kiadással és bosszankodással járnak, járhatnak.

 

“Derék munkára van szüksége!”

Nem érdemes a kiadáscsökkentést minden más szempont elé helyezve leinformálhatatlan munkást alkalmazni a szakmunkára. Kollégáink gyakran mondják: „Akár a szomszéd Józsi bácsi is beépítheti az ablakot, lényeg, hogy értse a mesterséget.”

 

Az általunk ajánlott szakembergárda – a régi időket megidézve – olyan derék mesterekből áll, akik a kiveszőfélben lévő, tisztes és alapos szakmunkával járulnak hozzá az Ön biztonságos ajtó-, ablak-, garázskapu- vagy parkettavásárlásához.

 

JOLA Hello Július akciók