Aktívan kezdjük az újévet – HELLO GYÁL!

Hálózatunk újabb ponttal bővítjük az év első munkanapján 2023. Január 2-án. Ezennel Gyál városába, ezzel együtt pest megye délkeleti agglomerációjába szállítjuk „kitalált” rendszerünket. Horváth Kristóf területi vezetőt faggattuk a nyitás részleteiről.
Örökzöld kezdő kérdés, Miért pont Gyál?

Régóta figyeljük Gyál fejlődését és meghatározó erejét a régióban. A hivatalos városi szlogen, vagyis az innovatív kertváros jelző jól mutatja Gyál sokszínűségét, amelybe beletartozik a nyugodt külvárosi nyugalom, a pezsgő gazdasági környezet, de fél óra alatt már a belvárosba is eljutunk ideális forgalom esetén.

Az idei évben kevesebb új JOLA pont létesült.
Ez a gazdaság hatása?

Képmutatók lennénk, ha azt mondanánk, minket nem érintett a kovid-infláció-gazdasági viszontagságok jelentette nehezített pálya. Számos új kihívással néztünk/nézünk szembe, azonban a valódi ok mégsem a gazdaságra fogható. Meg kell jegyeznünk, hogy a JOLA Holding nem csupán építőipar, hanem a HORECA ágazat minden síkján jelen vagyunk, és az idén nagyobb figyelmet szenteltünk a szeretőként fémjelezhető vendéglátás ágazatunkra.
Új szálloda komplexumot építettünk a népszerű Bükfürdő városában, valamint a kisduna partján is felújítottunk egy festői szállodát, amelyek végeztével azok beindítása felemésztette vezetői tartalékjainkat.

Miről fog szólni a 2023-as év?

Kérdezzük meg róla a tulajdonosunkat 🙂 Annyi szent, nem állunk meg, és régi vágyunk már a régióban egy észak-keleti JOLA üzlet építése Pest megyében, továbbá országos lefedettségünk növelése. Na és persze a gasztro vonalunk tovább növelése, hiszen a JOLA boltok számához képest még nagyon kevés „placcunk” található, amelyen minél hamarabb szeretnénk javítani.

Mit kell tudni a gyáli üzletről, és mit jelent a „kitalált” rendszer?

A gyáli üzletünket egy pizzériánk oldalában nyitjuk meg a vasútsor 31 szám alatt. Ideális helyszín, hiszen a parkolás, az árupakolás könnyűsége, a jó forgalom, mind kedvező faktorként vannak jelen.
A kitalált rendszer 🙂 Talán aki egyszer is vásárolt tőlünk, tudhatja, hogy fejlődésünk receptje a hatékonyság, a vásárlói szempontok előtérbe helyezése, a klisék nélküli, le egyszerűsített vásárlás menete, még ha egy olyan nem hétköznapi termékről is beszélünk, mint a nyílászáró. Újonnan nyíló üzletünk esetén csak meg kell találnunk a megfelelő helyet, és a megfelelő embert, a többi már mind megtalálható a receptkönyvünkben.

Mekkora üzlet lesz, és mit fog forgalmazni a gyáli üzlet?

A kérdés második részére adok elsőre könnyű választ. Mindent! Mindent, ami jelenleg a JOLA kínálatában szerepel:

  • • Kültéri és beltéri nyílászárók

  • • Árnyékolástechnika

  • • Hőszigetelés

  • • Melegburkolati elemek

Az üzlet első körben egy 40 m2-es területtel indul, és jövő nyárig terveztük növelni a bemutató terem méretét 100 m2-re

A kezdeti kis méret miatt kárát látják a vevők a kiszolgálás minőségének?

A legkisebb méret, amelyben minőségi termék bemutatást tudunk végezni az 20m2. Mivel ezt a méretet duplán meghaladja a üzlet, így nem csoda, hogy megtekinthető lesz többek között, műanyag és fa ablakok, bejárati ajtók (biztonsági, acél, műanyag, fa egyaránt), árnyékolástechnikában redőnyök, zsaluziák és redőnykapuk. Garázskapuk, beltéri ajtók, melegburkolati elemek és hőszigetelés is helyet kap, sőt utóbbiak innovatív módon mutatják be a szigetelő anyagok helyes használatát, továbbá egy élethű családi terasz és utcafront is megelevenedik az üzleten belül.

Mivel zárnád a fentieket, mit üzensz az olvasónak Kristóf?

Várunk mindenkit szeretettel, hiszen Gens Una Sumus, egy család vagyunk!

Ezt olvasta már?
A kereskedelem mozgatórugója a raktározás és szállítmányozás. Ha ebben 10…